Gregory Porter Brno

Gregory Porter míchá velmi vkusně a zábavně jazz s dalšími žánry a rozšiřuje ho tak mimo standardní skupinu lidí kteří na jazz chodí pravidelně takže není divu že se z něj stal celosvětový fenomén říká umělecký ředitel JazzFestu Brno Vilém Spilka. Brno Cenami Grammy ověnčený jazzman Gregory Porter v neděli uzavřel třináctý ročník festivalu JazzFestBrno.


Gregory Porter All Rise Cd Heureka Cz

Výrazné tváře současného světového jazzu se představí brněnskému publiku.

Gregory porter brno. Ad Jetzt schnell Tickets bei Ticket Online sichern und Gregory Porter live erleben. 4122021 1930 Kostel sv. Slavný americký zpěvák Gregory Porter varhaník Ondřej Pivec jeden klavírista a vokalisté tak bude vypadat 3.

2016 Albert Vila Quartet feat. Jetzt Tickets sichern und live dabei sein. Května 2014 724 Americký zpěvák a držitel ceny Grammy Gregory Porter v neděli večer uzavřel třináctý ročník.

Ad Originaltickets für Gregory Porter Band direkt beim Marktführer Eventim bestellen. Gregory Porter JazzfestBrno 832016 Bobycentrum Brno Mohutný charizmatický chlap s nezameniteľnou černošskou farbou hlasu. Vstupenky a informácie o nadchádzajúcom koncerte.

Charismatický muž s ušankou Gregory Porter svým hebkým barytonovým hlasem dokáže. Ročník festivalu JazzFestBrno je v plném proudu a pořadatelé do programu nečekaně přidávají ještě jeden koncert který festivalové fanoušky zavede na nové místo. Sečtělý Porter dokáže v textech přesně zacílit na sociální nálady zabrousit do vzpomínek na dětství vracet se ke krušné historii amerických černochů nebo si.

And of course Gregorys court Hammond player Ondřej Pivec. Gregory Porter Praha 1 Municipal House Pt 3122021 2000 Bilety. Ročník festivalu JazzFestBrno je v plném proudu a pořadatelé do programu nečekaně přidávají ještě jeden koncert který festivalové fanoušky zavede na nové místo.

V pondělí v Besedním domě zahrají americký klavírista Dan Tepfer se saxofonistou Benem Wendelem v únoru tamtéž sólově vystoupí arménský pianista Tigran Hamasjan. Brno FOTOGALERIE Cenami Grammy ověnčený jazzman Gregory Porter v neděli uzavřel třináctý. Gregory Porter Hey Laura Live At The Royal Albert Hall 02 April 2018 Buddy Holly Gregory Porter Raining In My Heart.

2016 Koncert Katedry jazzové interpretace JAMU. Gregory Porter L-O-V-E. Na JazzFestBrno přijede Gregory Porter.

Porter patří ke světové hudební špičce na poli současného jazzového zpěvu a za svou desku Liquid Spirit kterou představil i v neděli večer v Brně získal cenu Grammy. Novinky lístky nejnovější info stejně jako program a vstupenky na nejlepší akce najdete na GoOut. Gregory Porter Brno nezklamal přišly na něj dva tisíce lidí 26.

Američan Gregory Porter který je kromě svého sametového barytonu signifikantní také svou zvláštní pokrývkou hlavy potěšil naplněný sál předvedl exkluzivní vystoupení a několikrát sklidil potlesk vestoje. Gregory Porter v Brně. Gregory Porter in Brünn.

Gregory Porter Guests Tribute to Prince Purple Rain Later with Jools Holland BBC Two. Novinky info a program rovnako ako vstupenky na najlepšie akcie nájdete na GoOut. V březnu 2016 vystoupí v brněnském Bobycentru u příležitosti 15.

2016 Tomasz Stańko Quartet. Finde die besten Events in. Gregory Porter v Praze.

Brno Sametový baryton jazz funk i akustický pop. GREGORY PORTER BOBYCENTRUM BRNO 8. Singer Gregory Porter can fill jazz clubs and the worlds biggest concert halls with his soft baritone voice.

Alle aktuellen Termine Tickets für Gregory Porter mit Bestplatzbuchung. Dokonca s polovicou tej istej kapely. His future concert at St.

Jacob promises to be a once-in-a-lifetime experience. Gregory Porter zakončí Struny podzimu s českým hammondkářem Pivcem. Charismatický muž s ušankou Gregory Porter svým hebkým barytonovým hlasem dokáže vyplnit jazzové.

Prosince neobvyklé zakončení Strun podzimu v Obecním domě v Praze které se obejde bez obvyklé kapely. Obecní dům pátek 3. Für weitere News Tickets und Infos schau auf GoOut vorbei.

Vstupenky a informace o nadcházejícím koncertě. Gregory Porter se vrátí do Brna. Další dávku slavných jmen nabídne tradiční jarní JazzFest který svou návštěvou poctí zpěvák Gregory Porter či.

Gregory Porter zazpívá v kostele sv. He arrives in Brno during the advent period to return to his roots back to his days as an unknown young singer in American sanctuaries. 2016 Wayne Shorter Quartet.

Programm und Tickets für bevorstehendes Konzert. Zpěvák kterého svět nezná jinak než v pověstné pokrývce hlavy která mu zahaluje temeno uši i. 2016 Peter Beneš Quartet Miroslav Hloucal.

Jakuba Sb 4122021 1930. Gregory Porter nabízí přesně to co byste od jazzového zpěváka skladatele herce a básníka očekávali navrch se vám přitom dostane ještě příznačného a těžko definovatelného čehosi navíc. Jakuba Jakubské nám.

A především skladby ze svého připraveného alba brněnským fanouškům v premiéře přiveze americký zpěvák Gregory Porter. Gregory Porter v Brně prokázal své kvality. Charismatický muž s ušankou Gregory Porter.

2016 Richard Galliano Filharmonie Brno. A především skladby ze svého připraveného alba brněnským fanouškům v premiéře přiveze americký zpěvák Gregory Porter. Gregory Porter v Brně představil album Liquid Spirit.

1012 Brno wwwjazzportcz Vstupné. Gregory Porter Brno Kostel sv. Na festivalu Struny.

Jazzman Porter mění halu. Novinky lístky nejnovější info stejně jako program a vstupenky na nejlepší akce najdete na GoOut. Vstupenky a informace o nadcházejícím koncertě.

Brno Sametový baryton jazz funk i akustický pop. Gregory Porter v Brne. Brno Když festival JazzFestBrno v.

Ročník festivalu JazzFestBrno je v plném proudu a pořadatelé do programu nečekaně přidávají ještě jeden koncert který festivalové fanoušky zavede na nové místo. Tak by sa dal výstižne opísať Gregory Porter ktorý po svojom úspešnom vystúpení na JazzFeste Brno v roku 2014 zavítal aj tento rok na ten istý festival to isté pódium. Gregory Porter I Wonder Who My Daddy Is Live At The.

V březnu 2016 vystoupí v brněnském Bobycentru u příležitosti 15. Gregory Porter Band bei Eventim. Gregory Porter You Send Me live on Chris Evans Breakfast Show.

Od 500 Kč Jubilejní 20.


Gregory Porter Liquid Spirit Vltava


Live Gregory Porter V Brne Kraloval A Pohladil Sal Ireport Music Style Magazine


Gregory Porter Se Sesel Na Podiu S Ondrejem Pivcem Novinky Cz


Jazzfestbrno Nabidne Jedinecny Adventni Zazitek Gregory Porter Zazpiva V Kostele Sv Jakuba Jazz Port Cz


Na Plovarne Gregory Porter Ceska Televize


Denik Cz Gregory Porter V Brne Predstavil Album Liquid Spirit A Zakoncil Jazzfest Fotogalerie


Live Gregory Porter V Brne Kraloval A Pohladil Sal Ireport Music Style Magazine


Gregory Porter Nase Kultura


Live Gregory Porter V Brne Kraloval A Pohladil Sal Ireport Music Style Magazine


Na Jazzfestbrno Prijede Gregory Porter Play Cz


Liquid Spirit Gregory Porter Cd Od 225 Kc Zbozi Cz


Jazzfestbrno Gregory Porter Premierove Predstavi Skladby Z Pripraveneho Alba Drfg News


Nat King Cole Me Gregory Porter 2lp Od 712 Kc Zbozi Cz


Na Jazzfestbrno Se Vraci Gregory Porter Hudebni Server Fmzine Cz


Jazzfestbrno Gregory Porter Zazpiva V Kostele Sv Jakuba Brno Mesto Hudby


Denik Cz Gregory Porter V Brne Predstavil Album Liquid Spirit A Zakoncil Jazzfest Fotogalerie


Jazzman Gregory Porter Hudbou Zmensuji Vzdalenost Mezi Lidmi Ct24 Ceska Televize


Live Gregory Porter V Brne Kraloval A Pohladil Sal Ireport Music Style Magazine


Denik Cz Gregory Porter V Brne Predstavil Album Liquid Spirit A Zakoncil Jazzfest Fotogalerie

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel